سه عضو هیأت علمی انستیتو پاستور ایران در در ردیف محققان دو درصد دنیا

بنا به گزارش معاونت تحقیقات، فناوری و آموزش، در چند سال اخیر، تعدادی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد با استفاده از داده های پایگاه اسکوپوس اقدام به ایجاد مجموعه داده ها و محاسبه شاخصی به نام شاخص استنادی مرکب (composite citation index) نموده اند که دامنه داده ها را از سال1960 پوشش می دهد. این فهرست در کشور ما با نام «فهرست دانشگاه استنفورد» شناخته می شود. هدف این مجموعه داده – به گفته پژوهشگران دانشگاه استنفورد – ارائه مجموعه‌ای از سنجه های استنادی استاندارد شده برای ارزیابی تأثیر استنادی دانشمندان در رشته ها و حوزه های علمی مختلف است.
شاخص استنادی مرکب، مجموعه¬‌ای از چند شاخص استنادی مجزا است که مبتنی بر تعداد استنادات دریافتی مقالات دانشمندان و جایگاه¬‌های نویسندگی آنها (الگوی هم-¬نویسندگی) و شاخص اچ ایندکس می‌¬باشد. این فهرست در برگیرنده نویسندگان پراستناد براساس شاخص استنادی مرکب و جزو دو درصد پراستناد می‌باشد.
باعث افتخار انستیتو پاستور ایران است که در نسخه ششم این مجموعه داده که در اکتبر سال 2023 توسط انتشارات Elsevier منتشر شده است اسامی 3 نفر از اعضای هیأت علمی انستیتو پاستور ایران شامل خانم دکتر اعظم بوالحسنی و آقایان دکتر مهدی فرخی و دکتر محمدعلی شکرگزار قرار گرفته اند.
لازم به ذکر است که در گزارش اکتبر ۲۰۲۲ نیز ۵ نفر از محققان فعلی انستیتو پاستور ایران شامل خانم ها دکتر اعظم بوالحسنی و دکتر پروانه مهربد و آقایان دکتر محمدعلی شکرگزار، دکتر مهدی فرخی و دکتر احسان مصطفوی در لیست دانشمندان ۲ درصد برتر قرار گرفته بودند.
 
با تبریک و آرزوی توفیق روزافزون برای همکاران محترم انستیتو پاستور ایران


کلمات کلیدی
احسان مشایخی
نویسنده :

احسان مشایخی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

سیستم چت آنلاین