اهدای تندیس سالانه شهید جهان آرا به مدافعان سلامت در انستیتو پاستور ایران به مناسبت سوم خرداد

در مراسمی که به همت جمعی از هنرمندان، خیرین، جانباران و ایثارگران دفاع مقدس به مناسبت سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر، در انستیتو پاستور ایران برگزارشد، تندیس شهید محمد جهان آرا، فرمانده شهید مدافعان خرمشهر، به پاس زحمات انستیتو پاستور ایران در مقابله با کرونا ویروس به این موسسه اهدا شد.

در مراسمی که به همت جمعی از هنرمندان، خیرین، جانباران و ایثارگران دفاع مقدس به مناسبت سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر، در انستیتو پاستور ایران برگزارشد، تندیس شهید محمد جهان آرا، فرمانده شهید مدافعان خرمشهر، به پاس زحمات انستیتو پاستور ایران در مقابله با کرونا ویروس به این موسسه اهدا شد.

درابتدای این مراسم، دکتر علیرضا بیگلری، رییس انستیتو پاستورایران، به اجمال به شرح خدمات صدساله انستیتو پاستورایران در حوزه های مختلف و به خصوص در کنترل اپیدمی بیماری های آبله، وبا، طاعون و سل پرداخت. دکتر بیگلری ضمن بیان اینکه انستیتو پاستور ایران از بعد از گزارش اپیدمی کروناویروس در چین خود را برای تشخیص و مقابله با این ویروس آماده کرد و از اول اسفندماه به عنوان مسئول کارگروه تشخیص کرونا ویروس در ایران، نقش مهمی را برای مقابله با این ویروس داشت، اظهار داشت با کار جهادی ای که انجام شده خوشبختانه درحال حاضر در تمام استانهای کشور امکانات تشخیصی کرونا ویروس فراهم شده است.

در این مراسم، آقای پرویز پرستویی ضمن ابراز خشنودی از حضور در انستیتو پاستور ایران، کار متخصصان انستیتو پاستور ایران را با نبرد رزمندگان دفاع مقدس مقایسه کرد و گفت که در طول 8 سال جنگ، دشمن و توانایی های آن برای ما مشخص بود ولی در 3 ماه اخیر با دشمن ناآشنایی مواجهیم که در شرایط تحریم شرایط بسیار سختی را برای مقابله برای ما ایجاد کرده است. ایشان ادامه داد: مدافعان سلامت در این مدت خیلی ایثار کردند و شهید دادند و متخصصان انستیتو پاستور ایران در این جنگ نابرابر در صف مقدم بودند و ستون های محکمی بودند که با تکیه بر آن ها مردم همچنان به زندگی خود ادامه می دهند. پرویز پرستویی گفت: تندیس جهان آرا یکی از مهمترین تندیس هایی است که با عشق به همکاران انستیتو پاستور ایران تقدیم می شود که راهی مشابه راه شهید جهان آرا را پیموده اند. ایشان تاکید کرد که باید با مستندسازی، خدمات انستیتو پاستور ایران ثبت و در معرض دید عموم قرار گیرد.

در این دیدار دکتر میرداود عمرانی معاون توسعه و مدیریت منابع انستیتو پاستور ایران نیز ضمن برشمردن خدمات انستیتوپاستور ایران، از حمایت های  اقشار مختلف مردم و به خصوص خیرین در حمایت از انستیتو پاستور ایران در این روزهای سخت تشکر کرد.

خانم نرگس کلباسی، از خیرین مطرح ملی و بین المللی نیز در این دیدار اظهار داشت که به وجود انستیتو پاستور ایران افتخار می کند چرا که این موسسه هر چه لازم بوده است برای پیشرفت بشریت و ایران انجام داده است.

دکتر کیهان آزادمنش مدیرگروه ویروس شناسی انستیتو پاستور ایران نیز در این دیدار گفت که الگوی همکاران ما در مقابله با کرونا، رزمندگان دفاع مقدس بودند؛ ما هنوز در جنگیم و برایمان مهم بردن این جنگ است و قصد دیده شدن و مطرح شدن نداشته و نداریم.

ملاصالح قاری (یکی از قهرمانان آزاده دفاع مقدس در ماجرای معروف بیست و سه نفر) که خود نیز به کروناویروس دچار شده و اکنون در دوران نقاهت پس از بیماری بسر می برد نیز در این دیدار، ضمن تمجدید از مجاهدان راه سلامت، ویروس کرونا را آغازگر جنگی جهانی دانست و اظهار داشت که باید مراقب باشیم که در جنگ جهانی متاثر از کرونا شکست نخوریم.

سردار مکی یازع از رزمندگان  خیر و نیکوکار دفاع مقدس نیز در این دیدار اظهار داشت که کرونا از امتحانات عینی خدا برای بشریت بود تا مشخص شود آیا افراد می توانند به همدیگر کمک کنند یا نه و کادر بهداشتی و درمانی کشور و همچنین کارکنان انستیتو پاستور ایران در این امتحان الهی کارنامه درخشانی از خود به نمایش گذاشتند.

خانم دکتر مهرنوش کاوه و آقای مشکات نیز در این جلسه از زحمات وجانفشانی های تیم انستیتو پاستور ایران تشکر کردند و حمایت های همه جانبه خیرین حوزه سلامت را برای رفع کمبودهای احتمالی اعلام کردند.

از دیگر افراد شرکت کننده در این مراسم می توان به آقایان عادل معمارنیا (کارگردان و خیر نیکوکار فرهنگی)، و مسیح سراج (صدابردار و نیکوکار فرهنگی) و دکتر حبیب احمدزاده (نویسنده) و جانیاز اسماعیل زقر ( از خیرین فرهنگی در حوزه هنری ) اشاره کرد.

کلمات کلیدی
احسان مشایخی
نویسنده :

احسان مشایخی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

سیستم چت آنلاین