دکتر پور منصور جهان فانی را وداع گفت.

دکتر پورمنصور جهان فانی را وداع گفت.
 
 
دکتر پور منصور: به انستیتو پاستور بسیار وابستگی دارم و آن را جزئی از سلول های بدنم می دانم.
 
 
 شادروان دکتر مهدخت پورمنصور فارغ التحصیل پزشکی از دانشگاه تهران بود. او پس از فارغ التحصیلی، دستیار رشتۀ زنان و زایمان شد . وی در سال ۱۳۳۸، به انستیتو پاستور ایران پیوست، دورۀ تخصصی میکروب شناسی را در انستیتو پاستور پاریس طی کرد و پس از بازگشت به ایران، موفق به کسب دکترای علوم آزمایشگاهی نیز شد.
 
برخی از فعالیت های مهم این بانوی پیشکسوت پاستوری به شرح زیر است:
 
شروع فعالیت در انستیتو پاستور از سال 1338، رئیس بخش ب ث ژ، رئیس بخش میکروب شناسی، مشاور عالی انستیتو پاستور ایران، رئیس شورای علمی (شورای پژوهشی)، کارشناس سازمان بهداشت جهانی در حوزه میکروب شناسی و مدیر حوزه پژوهشی انستیتو پاستور ایران.
 
از جمله فعالیت های ماندگار ایشان، تولید واکسن ب ث ژ لیوفلیزه و وبا بوده است. ایشان در سال 1373 بازنشسته شد.
 
روحش بهره مند از رحمت الهی و‌ نام و آثارش ماندگار.
انستیتو پاستور ایران فقدان این دانشمند خدمتگزار به مردم را صمیمانه تسلیت گفته و برای بازماندگانش شکیبایی و سلامتی آرزومند است.
 
کلمات کلیدی
علیرضا پسیانی
نویسنده :

علیرضا پسیانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
آخرین به روز رسانی: 1403/12/03 13:34

گفتگو آنلاین