دکتر رئیسی در همایش ملی خدمت ماندگار: باید از مقام کادر بهداشت و درمان صمیمانه قدردانی کرد که در صیانت از جان مردم با ایثار و ازخودگذشتگی خوش درخشیدند.
دکتر رئیسی در همایش ملی خدمت ماندگار: باید از مقام کادر بهداشت و درمان صمیمانه قدردانی کرد که در صیانت از جان مردم با ایثار و ازخودگذشتگی خوش درخشیدند.
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی در همایش ملی «خدمت ماندگار؛ بزرگداشت خادمان سلامت» که در روز 5 شهریورماه در سالن اجلاس سران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی بویژه شهدای مدافع سلامت، گفت: خدمت کادر بهداشت و درمان به آحاد جامعه، به دلیل اینکه در پرتو خداخواهی و نوعدوستی انجام میشود، ماندگار و جاودانه است و هیچ کس نمیتواند روی آن ارزشگذاری مادی کند.
دکتر رئیسی با تکریم و گرامیداشت خدمتگزاری اعضای کادر بهداشت و درمان و نقش این گروه در صیانت از سلامت عمومی، تصریح کرد: زحمات کسی که روزها، بلکه هفتهها و ماهها برای خدمت به بیماران کرونایی از خانواده خود گذشته است، چگونه قابل جبران است. حقیقتاً خدمات شایستهای که ایثارگران ما در حوزه سلامت انجام دادند، قابل ارزشگذاری نیست و همه ملت ایران قدردان این ایثار و خدمات هستند.
وی در ادامه مشورت با جامعه پزشکی را در تصمیمسازی و تصمیمگیریها سرمایه ارزشمند دولت خواند و گفت: شایسته است که مسئولان وزارت بهداشت و همچنین نمایندگان مجلس در تهیه و تدوین طرحها و لوایح مرتبط با حوزه بهداشت و درمان نظرات ارزشمند شما را به صورت جدی مورد توجه قرار دهد.
دکتر رئیسی همچنین توجه و تأمین مسایل معیشتی جامعه پزشکی را مطالبه به حق، منطقی و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با پیگیریهای دولت، پس از ۱۵ سال تأخیر اجرای مسأله تعرفهگذاری پرستاری به عنوان یکی از اولویتهای کاری دولت مردمی از ابتدای فعالیت این دولت آغاز شده و همه پزشکان و پرستاران به زودی شاهد ثمرات آن خواهند بود.
رئیس جمهور در این مراسم از ۲۵ نفر از برگزیدگان جامعه پزشکی، پرستاری، داروسازی و همچنین تعدادی از خانواده شهدای مدافع سلامت با اهدای جایزه ملی خدمت تقدیر کرد.
در این همایش همچنین ۲۴۵ طرح سلامتمحور و ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در ۸ نقطه عمدتاً محروم کشور با دستور رئیس جمهور به صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت هم این همایش افزود: حضور جامعه پزشکی نشان دهنده حمایت از دولت است و روز پزشک و روز داروساز را گرامی می داریم و از خدمات کادر سلامت قدردانی می کنیم.
وی با بیان اینکه شروع کار دولت با آمار بالای کرونا و مرگ و میر همراه بود، تصریح کرد: اولین فرمان مقام معظم رهبری بحث کنترل کرونا بود، با شروع کار دولت با اقدام جهادی رییس جمهور و معاون اول و مساعدت و همکاری همه ارگانهای دولت و نظام، سیل واکسن به کشور وارد شد و به عنوان اولویت اول مورد نظر قرار گرفت.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه ۶ مرکز تولید واکسن با کمک دانشمندان ایرانی وارد عرصه شد، گفت: در مقایسه با سال گذشته که با کمبود شدید واکسن کرونا مواجه بودیم، امروز تولید انبوه واکسن داریم و آماده صادرات به کشورهای مختلف هستیم و اولین محموله نیز به ونزوئلا ارسال کردیم.
دکترعین اللهی، افزایش پوشش بیمه ای دارو، تلاش جامعه داروسازی کشور جهت خودکفایی دارویی، رونمایی از ۲۳ محصول دانش بنیان در ایران هلث، حمایت از تولید و ایجاد زیر ساخت های فناوری پارک ها و مراکز فناوری رشد، تشویق شبکه های تحقیقاتی برای تولید محصول محور با توجه به اینکه ، ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در کشور داریم، افزایش حقوق دستیاران پزشکی، افزایش ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش پزشکی، توجه به خوابگاههای دانشجویی، تقویت شبکه های بهداشتی و تبدیل وضعیت ۶۷ هزار نیرو در قالب ایثارگران را از جمله اقدامات وزارت بهداشت در یکسال اخیر عنوان کرد. وزیر بهداشت همچنین افزودن ۲۱ مولکول جدید به خدمات دارویی کشور، پایان فاز ۲ طرح ملی ارتقای سلامت و آغاز فاز ۳، شروع تجهیز آزمایشگاهها، بروز رسانی آخرین نسخه فارماکوپه دارویی که بعد از ۶ سال به روز شده، ثبت بیش از ۳۰ مولکول، انتشار دارونامه طب سنتی و طبیعی به صورت کتاب برای اولین بار، توسعه دیپلماسی سلامت و ارتباط با وزرای بهداشت کشورهای مختلف به ویژه برای اعزام بیمار و توریسم سلامت و اعزام اساتید به مناطق محروم را از دیگر اقدامات مهم وزارت بهداشت در یکسال اخیر برشمرد.
لازم به ذکر است که در این همایش ریاست انستیتو پاستور ایران، مدیران و تعدادی از اعضای هیات علمی و کارکنان انستیتو پاستور ایران هم حضور داشتند و از تولید بیش از 15 میلیون دوز واکسن پاستوکووک و پاستوکووک پلاس و همچنین صادرات واکسن های انستیتو پاستور ایران، به عنوان دو دستاورد مهم دولت سیزدهم یاد شد.
نظر دهید