برگزاری جلسه با حضور رئیس و اساتید پیشکسوت بازنشسته انستیتو پاستور ایران در خصوص لزوم تشکیل مجمعی تحت عنوان کانون فرهیختگان یا خانه اساتید

در روز دوشنبه۱۴ مرداد ۱۴۰۳ جلسه ای با حضور آقای دکتر سروری رئیس انستیتو پاستور ایران و جمعی از رؤسا و اساتید پیشکسوت بازنشسته انستیتو (آقای دکترپورتقوا، آقای دکترآسمار، آقای دکتر آذر نوش، خانم دکتر پورمنصور، خانم دکتر زمانی، خانم دکتر شاهچراغی، آقای دکتر بوذری، آقای دکتر نهروانیان) و با حضور آقای دکتر سیدی در سالن ابن سینا انستیتو پاستور ایران برگزار شد.
در این دیدار ریاست محترم انستیتو در مورد لزوم تشکیل مجمعی تحت عنوان کانون فرهیختگان یا خانه اساتید تاکید نمودند و اظهار اداشتند "تشکیل چنین مجموعه ای که اعضای آن اساتید باز نشسته هیات علمی می باشد بسیار مفید خواهد بود"  و می تواند به اعتلای بیشتر انستیتو کمک کند. کاهش گسست نسلی و استفاده از نظرات و پیشنهادات در راستای همدلی و هم افزایی بیشتر را شاید بتوان از اهداف اصلی این ساختار جدید دانست.
آقای دکتر سروری در ادامه، در رابطه با دستاوردهای تشکیل این کانون اظهار داشتند که با تشکیل این کانون می‌توان به تقویت رسانه‌ای پاستور در کشور و در حوزه بین المللی کمک نمود، همچنین می‌توان با اساتید پیشکسوت در شبکه پاستور ارتباط بیشتری گرفت.   ایشان در ادامه اظهار داشتند اگر کانون فرهیختگان شکل بگیرد چندین مزیت خواهد داشت: اول اینکه چنین تشکلی یک نماد است، یک عامل پیش برنده و انگیزه بخش است و دوم اینکه این کانون حمایت معنوی ایجاد خواهد کرد چرا که هر کدام از اعضا قطعا در سطح کشور و سطوح بین المللی دارای ارتباطات و تعاملاتی هستند که باعث تقویت رسانه ای انستیتو پاستور ایران خواهد شد. ایشان در پایان این موضوع و در راستای تشکیل کانون فرهیختگان بر لازمه  ایجاد یک اساسنامه که دارای یک ساختار اجرایی فعلی که متشکل از چندین عضو و یک رییس گروه باشد تاکید نمودند و مرحله بعدی پس از این مهم را گرفتن مجوز از وزارت کشور دانستند.
ایشان موضوع بعدی را بحث خیرین سلامت دانستند و بیان داشتند متاسفانه ما مجمع خیرین در این انستیتو نداریم و  اظهار داشتند "بارها افرادی در لزوم تشکیل چنین مجمعی نظراتی را مطرح کردند" و اظهار کردند می بایست چنین مجمعی به زودی تشکیل گردد.
موضوع پایانی در صحبتهای ایشان برگزاری جشن یکصد سالگی شکل گیری انستیتو پاستور بود که آقای دکتر سروری بر برگزاری چنین رویدادی تاکید نمودند و اظهار داشتند که شما اساتید حاضر در جلسه می توانید به عنوان افراد پیگیر و نیز به عنوان فرد هماهنگ کننده این موضوع با ارگانهای مربوطه ارتباط گرفته و اقدامات لازم را انجام دهید.
در ادامه آقای دکتر سیدی به تشریح و چگونگی تشکیل این مجمع پرداختند و با ارائه ساختار اولیه و مرامنامه این تشکل، خواستار ارسال پیشنهادات اصلاحی از سوی مدعوین شدند. در ادامه این جلسه، مدعوین به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص این ساختار پرداختند.

کلمات کلیدی
امیر شهانی
نویسنده :

امیر شهانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
آخرین بروزرسانی: 1403/05/20 16:07

سیستم چت آنلاین